CM Restaurant

Cocomarie -  hjemmelavet, overraskende og lækkert

APRIL - Fredag, Lørdag, Søndag, kl. 17.00-21.00

MENU 05.-07.04.2019

 

FORRET:

Tapanader
Lufttørret Skinke, Aioli, Bønepaste, marinerede Oliven, Grønne Tomater,
dertil hjemmebagt Foccacia

DKK 89,-

Svampecremesuppe med Grønne Asparges
dertil hjemmebagt Foccacia

DKK 89,-

 

HOVEDRET:

Pasta a la Carbonara
med Bacon, Syltede Rødløg, Champignon og Grønne Asparges i Fløde-/Ostesauce
DKK 119,-

Hjemmelavet "Bratwurst" med Ølsirup,
(Økologisk, lokalt Oksekød og Lollandsgris med Ølsirup og Fennikel)
Kartoffelgratin af Søde Kartofler og Pinienkerner, dertil Årstidens Grønt

DKK 139,-

Steak af Oksefilet
med Smørstegt Kartoffelrøsti, Marinerede Grøntsager og Esdragonsauce på Kærnemælk

DKK 169,-

 

DESSERT

Gourmet-Is, Vanilie
med Rødvinsmarinerede Blommer
og Karameliserede Nødder

DKK 49,-

 

Æblekage med Hvid Chokolade-Creme
og Hvidvinsmarinerede Figner

DKK 49,-

 

Ved forudbestilling serverer vi vegetarer/allergikere gerne tilpasset menu.

(Begrænset plads, reserver bord på 51517787 eller Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!)

 

NYD EN AFTEN I GODT SELSKAB  OG STILFULDT AMBIENTE

HJEMMELAVET OG LÆKKERT, HVER UGE EN NY MENU ...