CM Restaurant

Cocomarie -  hjemmelavet, overraskende og lækkert

APRIL - Fredag, Lørdag, Søndag, kl. 17.00-21.00

MENU 05.-07.04.2019

 

FORRET:

Tapanader
Lufttørret Skinke, Aioli, Bønepaste, marinerede Oliven, Grønne Tomater,
dertil hjemmebagt Foccacia

DKK 89,-

Svampecremesuppe med Grønne Asparges
dertil hjemmebagt Foccacia

DKK 89,-

 

HOVEDRET:

Pasta a la Carbonara
med Bacon, Syltede Rødløg, Champignon og Grønne Asparges i Fløde-/Ostesauce
DKK 119,-

Hjemmelavet "Bratwurst" med Ølsirup,
(Økologisk, lokalt Oksekød og Lollandsgris med Ølsirup og Fennikel)
Kartoffelgratin af Søde Kartofler og Pinienkerner, dertil Årstidens Grønt

DKK 139,-

Steak af Oksefilet
med Smørstegt Kartoffelrøsti, Marinerede Grøntsager og Esdragonsauce på Kærnemælk

DKK 169,-

 

DESSERT

Gourmet-Is, Vanilie
med Rødvinsmarinerede Blommer
og Karameliserede Nødder

DKK 49,-

 

Æblekage med Hvid Chokolade-Creme
og Hvidvinsmarinerede Figner

DKK 49,-

 

Ved forudbestilling serverer vi vegetarer/allergikere gerne tilpasset menu.

(Begrænset plads, reserver bord på 51517787 eller Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!)

 

NYD EN AFTEN I GODT SELSKAB  OG STILFULDT AMBIENTE

HJEMMELAVET OG LÆKKERT, HVER UGE EN NY MENU ...

 

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwende wir Cookies. Für die weitere optimale Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Sie können diese auch ablehnen. Mit Hilfe der Cookies können wir feststellen, welche Inhalte für meine Besucher interessant sind und welche Themen nicht. Diese Information helfen uns dabei, in Zukunft unsere Webseite für Besucher besser zu gestalten, somit profitieren alle von dieser Analyse. Ausführliche Informationen finden Sie in der Datenschutzerklärung auf dieser Website.