CM Restaurant

Cocomarie - hjemmelavet, overraskende og lækkert

SIDSTE CHANCE i 2019 .
Vi har i år kun ÅBENT  31.10.-02.11
TORSDAG-FREDAG-LØRDAG 17-21
Køkkenet lukker kl. 20.00

MENU TORSDAG/FREDAG/LØRDAG

FORRET
Tapanader Lufttørret Skinke, Aioli, Bønnepaste, Tomatcreme
marinerede Oliven, grønne Tomater, dertil hjemmebagt Foccacia
DKK 89,-

Lufttørret Skinke med Melonsalsa
dertil hjemmebagt Foccacia
DKK 89,-

VEGETAR /GLUTENFRI
Vegetarisk Måltid
Sammensat udfra dagens udvalg og muligheder
DKK 139,-

 

HOVEDRET

Lasagne Cocomarie
Oksekødsauce, Bechamelsauce, Aubergine, Zucchini
dertil Dagens Grønt
DKK 139,-

Hjemmelavet Pølser med Ølsirup
dertil Salsa af Agurk, Stegt Æble og Fennikel,
Peber- eller Sauce Bearnaise, Dagens Kartoffel
DKK 159,-

Schnitzel, smørstegt
Pebersauce, Dagens Kartoffel og Grønt
DKK 159,-

Varmtrøget Laks 
Salsa af Agurk og Stegt Æble
DKK 169,-

Gulasch af Oksefilet
med Stampede Kartofler, Bacon og Grønt
DKK 179,-
 

DESSERT
Æbletærte med Ingefær
og Vaniliecreme
DKK 49,-

Krydder-Ølkage
med Æble-/Valnøddechutney
DKK 49,-

Gourmet-Is, Vanilie 
med Rødvinsmarinerede Blommer
DKK 49,-

 

 

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet.

Ved forudbestilling serverer vi vegetarer/allergikere gerne tilpasset menu.

(Begrænset plads, reserver bord på 51517787 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

 

NYD EN AFTEN IGODT SELSKAB  OG STILFULDT AMBIENTE

HJEMMELAVET OG LÆKKERT, CROSSOVER MENUS ...

 

For optimalt at designe vores hjemmeside til dig og løbende forbedre den, bruger vi cookies. For yderligere optimal brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan også afvise dem. Ved hjælp af cookies kan vi bestemme, hvilket indhold der er interessant for mine besøgende, og hvilke emner der ikke er. Denne information hjælper os med at gøre vores websted bedre for besøgende i fremtiden, så alle drager fordel af denne analyse. Detaljerede oplysninger findes i databeskyttelseserklæringen på dette websted.